Abbott laboratories

TEAMLEADER PRODUCTION IN ZWOLLE - Zwolle

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 26-09-2018 Functiecategorie Productie (Operators)
Standplaats Zwolle Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris een goed salaris
Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 94.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen.

Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg. Realiseer je potentieel!

Abbott Nutrition, een zelfstandige divisie van Abbott B.V., biedt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen. Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Nutrition in Zwolle op zoek naar een:

TEAMLEADER PRODUCTION IN ZWOLLE

WAT GA JE DOEN?

In deze rol ben jij front-to-end verantwoordelijk voor het gehele productie proces gedurende jouw shift, bestaande uit operators en monteurs (in totaal circa 20 medewerkers). Bijvoorbeeld voor het adequaat handelen tijdens storingen, het in kaart brengen van verbeteringen in het bestaande proces, verbeteren van de productkwaliteit en het coachen en trainen van jouw ploeg. Als Teamleader weet jij als geen ander hoe het proces eruit ziet, waar de bottlenecks zitten en hoe jij deze in samenwerking met jouw team kan oplossen. Jij pakt de leidende rol in verbeterprocessen en weet alle stakeholders goed mee te nemen in jouw verhaal. Je wordt daarbij direct ondersteund door een operationele groep bestaande uit specialisten. Met jouw basis bouwt Abbott Zwolle verder aan de fundering richting een efficiëntere, snellere, duurzame en kwalitatief hoogstaande productie locatie. Jij ben iemand met ambitie, capaciteiten en drive om je snel verder te ontwikkelen naar toekomstige managementposities, bijvoorbeeld die van Operations Manager.

JOUW VOORNAAMSTE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?
 • Je bent verantwoordelijk voor de overall productieresultaten van de toegewezen productieafdeling en voor de realisatie van de resultaten van de verschillende productieafdelingen in de ploeg waarin je meedraait.
 • Je stuurt aan op het realiseren van de productiedoelstellingen, begrijpt de drivers erachter en ontwikkelt plannen om de rendementen te verhogen.
 • Je werkt nauw samen met de Operations Manager, collega Teamleaders Production en andere stakeholders als TD, QA, Planning, HR en SHE.
 • Je hebt een focus op een veilige werkomgeving en op levering van kwalitatief hoogwaardige producten voor onze klanten, zodanig dat Abbott-beleid en procedures worden nageleefd en dat wordt voldaan aan wettelijke voorschriften. Je volgt, analyseert en richt je op continu verbeteren van key performance indicatoren.
 • Je bevordert een grondig begrip van wat productkosten drijft; dat de bedrijfskosten binnen budget moeten blijven met een focus op margeverbetering, materiaal verbruik en het realiseren van het Cost Improvement Program.
 • Je bent verantwoordelijk voor het actief managen van de dagelijkse productievoortgang en lijnbezettingen. Je zorgt ervoor dat er voldoende afstemming is en dat prioriteiten duidelijk zijn van de productieteams en ondersteunende afdelingen.
 • Je zorgt voor directe betrokkenheid van medewerkers, stuurt op open communicatie en stimuleert kennisdeling, uitwisseling van ideeën en zelf initiatief nemen.
 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor de resultaten en het ontwikkelen van jouw team.
 • Je beheert prestatiedoelen zoals OEE, arbeid, downtime, eenheden per uur, CIP, materiaalgebruik en scrap.
 • Je bent actief bezig met jouw eigen ontwikkeling.

WAT ZOEKEN WIJ?
 • Minimaal een bachelors degree, bij voorkeur in de richting levensmiddelentechnologie, (bio)procestechnologie of technische bedrijfskunde.
 • Uitgebreide ervaring in een leidinggevende en/of aansturende functie en bij voorkeur in de branches Farmacie of Voedsel- en/of Zuivelindustrie.
 • Een flink stuk kennis in stakeholder management, waarmee je, in combinatie met jouw ervaring binnen een productie omgeving en jouw communicatieve vaardigheden en empatisch vermogen snel kunt schakelen op verschillende niveaus. 
 • Je bent bij voorkeur Lean (Six Sigma) getraind en je hebt gewerkt aan continu verbeterprojecten.
 • Aantoonbare leidinggevende capaciteiten: je stijl van leidinggeven kenmerkt zich door een coachende stijl met een focus op ondernemerschap, openheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, ook in het Engels.
 • Je bent bereid om in een 5-ploegendienst te werken.
 • Uitstekend in staat om multidisciplinaire teams te verbinden en draagvlak te creëren.
 • Een toegewijde, inspirerende en besluitvaardige peoplemanager.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?
Wij bieden jou een goed salaris en een Individueel Keuzebudget (IKB) met daarin een vakantietoeslag, 13e maand, bijzonder verlof en extra vakantiedagen. Jouw salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie en jouw werkervaring. Omdat de positie in een 5-ploegen rooster is komt er boven het basis salaris nog een extra ploegentoeslag. Abbott beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

HOE SOLLICITEER JE?
Graag ontvangen wij je reactie als je interesse hebt in deze vacature, in werken bij Abbott en je herkent jezelf in het bovenstaande profiel. Je kunt solliciteren met je CV en motivatie via de 'Solliciteer' button. Of neem contact op met Meltem Cakir via meltem.cakir@abbott.com. Graag ontvangen wij je reactie zo spoedig mogelijk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meltem Cakir, Senior Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Productie (Operators)
Branch(es) Farmaceutisch
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Meltem Cakir
Telefoon 06-23219465

Vestigingsplaats

Solliciteer