Abbott Laboratories

Shift Supervisor Warehouse - Zwolle

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 15-05-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Zwolle Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een goed salaris
Shift Supervisor Warehouse
Operations Netherlands - Zwolle

Abbott Laboratories Zwolle produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen. Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories op zoek naar een:

Shift Supervisor Warehouse
De afdeling Warehouse ontvangt, handeld en verzend goederen voor zowel de liquid- als de poeder afdelingen. De afdeling is het logistieke hart van het bedrijf van waaruit alle afdelingen met verpakkingsmaterialen, grond- en hulpstoffen bevoorraad worden. JIT, OTIF en Lean zijn hierbij steekwoorden.

Belangrijke aspecten voor Abbott zijn EHS, GMP en kwaliteit. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het leveren, bewaken en controleren van logistieke proces: tracebility, voorraadnauwkeurigheid, ingangscontroles en zonodig ingrijpen en/of bijsturen. Er is een nauwe samenwerking met de afdeling QA Incoming. Het Warehouse initieert het eerste lijns onderhoud van o.a. transportmiddelen zoals heftrucks, reachtrucks en AGV’s en logistieke technische materialen. Ook is het Warehouse verantwoordelijk voor het schoon- en up-to-date houden van de WHS apparatuur en de werkplekken, volgens de geldende voorschriften.

Wat worden jouw taken en verantwoordelijkheden?
Je ziet als Shift Supervisor Warehouse toe op het optimaal functioneren van de dagelijkse en incidentele processen. Deels vanaf kantoor, maar ook op de shop floor. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt in je shift en borgt de bovengenoemde aspecten. Je zorgt met je collega’s voor een veilige en schone werkomgeving en verbetert waar mogelijk en / of nodig. Je verricht ook kwaliteitscontroles en controleert de ingevulde documentatie. Hiervoor heb je dagelijks contact met een kwaliteits functionaris. Je bent, shift-afhankelijk, verantwoordelijk voor de dagelijkse afvoerplanning van gereed product en overlegt met MRP- en productieplanning over dagelijkse gerelateerde werkzaamheden. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van voorraden en het coördineren van preventief onderhoud. Daarnaast bewaak je de hygiëne en veiligheid volgens de geldende GMP-, veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. Je werkt in een 5- ploegendienst.

Wat zoeken wij?
  • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO 4 Niveau, bij voorkeur richting logistiek, een hef- en reachtruck certificaat evt. aangevuld met VCA en BHV of je bent bereid deze te behalen.
  • Je hebt een sterke affiniteit met en kennis van (AGV) automatisering en ERP.
  • Je kunt goed samenwerken met anderen en je communiceert op een open en duidelijke wijze met je collega’s.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor kwaliteit en een scherp oog voor veiligheid en hygiëne.
  • Je bent betrokken bij de gang van zaken binnen de afdeling logistiek en Abbott Zwolle en je bent medeverantwoordelijk voor het resultaat.
  • Competenties waarover je beschikt: Aandacht voor Kwaliteit, Flexibiliteit, Besluitvaardigheid, Teamspeler, Plannen en Organiseren.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden jou een goed salaris. Ook krijg je van ons een Individueel Keuzebudget (IKB) met daarin een vakantietoeslag, 13e maand, bijzonder verlof en extra vakantiedagen.

Hoe solliciteer je?

Graag ontvangen wij je reactie als je interesse hebt in deze vacature, in werken bij Abbott en je herkent je zelf in het bovenstaande profiel.

Je kunt solliciteren met je CV en motivatie via de 'Solliciteer' button. Of neem contact op met Meltem Cakir via recruitment.netherlands@abbott.com. Graag ontvangen wij je reactie zo spoedig mogelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meltem Cakir, Senior Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Zwolle, Warehouse supervisor.

Contactgegevens

Contactpersoon Meltem Cakir
Telefoon 0031-623219465

Vestigingsplaats

Solliciteer