Abbott Laboratories

Process Engineer CIP systems - Zwolle

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 23-10-2017 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Zwolle Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris marktconform
functie omschrijving
Abbott Laboratories Zwolle produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen. Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories in Zwolle op zoek naar:

Process Engineer CIP Systems

Wat ga je doen?

Als Process Engineer heb je te maken met diverse geavanceerde productie‐processen. Alle processen hebben weer een ander karakter en vergen ande‐re operations. De productieprocessen zijn geautomatiseerd via een DCSsysteem en worden gecontroleerd vanuit centrale controlekamers. Hierbij wordt gewerkt in een GMP omgeving waarbij hygiene, werken volgens voor‐ schriften en aantoonbaarheid via documentatie een belangrijke rol speelt. Als proces engineer ben jij de expert binnen de fabrieken die alles weet van de diverse diverse geautomatiseerde processen. Je bent o.a. verantwoor‐ delijk voor het beheer van de processettings, continu verbeteren van de per‐ formance van deze processen en (her)valideren van bestaande en nieuwe processen etcetera.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden:
  • Continu verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor de optimalisatie van Cleaning in Place processen en werkt hiervoor samen met ondersteunende afdelingen zoals Quality Assu‐ rance, Engineering, Health Safety & Environment, Logistics en Planning. Ook heb je intensief contact met de CIP ex‐perts binnen de Abbott Divisie.
  • Ondersteuning productie. Samen met het team monitor je de fabrieksprocessen 24/7 en houd je deze draaiende. Hier‐ voor is een flexibele instelling belangrijk.
  • Troubleshooting. Bij verstoringen in productie of afwijkingen wordt je ingezet in het root cause en impact onderzoek. Sa‐men met het productie team werk je aan duurzame oplossingen. je bent in instaat om uitkomsten eenduidigte documenteren.
  • Projecten. Bij vervanging, uitbreiding oF nieuwbouw van productie installaties ben je als expert betrokken vanaf de designfase tot aan ingebruikname. Onderdelen waarin je een zware rol hebt is de kwalificatie en validatie van de installatie.

Wat zoeken wij?
  • Bachelor of Masters Degree, bij voorkeur richting Process Engineering, Procestechnologie of Chemische Technologie.
  • Kennis van- en ervaring met CIP Systems.
  • Je hebt ervaring als Proces Technoloog of Process Engineer in de Levensmiddelen Industrie en in de productie.
  • Je hebt ervaring met het samenwerken met leveranciers en andere relaties.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse goed in woord en geschift.
  • Het is en pre als kennis en ervaring met DCS-systemen hebt.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden jou een goed salaris. Ook krijg je van ons een Individueel Keuze‐ budget (IKB) met daarin een vakantietoeslag, 13e maand, bijzonder verlof en extra vakantiedagen.

Hoe solliciteer je?
Graag ontvangen wij je reactie als je interesse hebt in deze vacature, in werken bij Abbott en je herkent je zelf in het bovenstaande profiel. Je kunt solliciteren met je CV en motivatie via onze website. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meltem Cakir, Senior Recruiter via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Vacature, Full-Time, Zwolle, Process Engineer, Proces Techniek, Chemische Technologie

Contactgegevens

Contactpersoon Meltem Cakir
Telefoon 06-23219465

Vestigingsplaats

Solliciteer