Abbott laboratories

Procesoperator Poedertoren - Zwolle

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 12-09-2018 Functiecategorie Productie (Operators)
Standplaats Zwolle Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Wij bieden jou een goed salaris...
Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 69.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen.

Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg. Realiseer je potentieel!

Abbott Laboratories Zwolle produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen. Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories in Zwolle op zoek naar:

Procesoperator Poedertoren

Afdeling Poeder

De afdeling drying binnen de poederafdeling verpoederd batch gewijs verschillende vloeibare producten die vervolgens op de verpakkingsafdeling wordt verpakt. Via een geautomatiseerd scada systeem worden de batches ingedikt en verpoederd. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het bewaken en controleren van het productieproces en de specificaties, zonodig ingrijpen en/of bijsturen, verzorgen van eerste lijn onderhoud en het schoonhouden van de apparatuur en de werkplek, volgens de geldende voorschriften.

Wat worden jouw taken en verantwoordelijkheden?
Je ziet als Toren operator toe op het optimaal functioneren van de moderne procesapparatuur vanuit de bedieningskamer maar je werkt ook in het veld. Je komt met verbeteringsvoorstellen om de prestaties van de apparatuur en omgevingsfactoren te verbeteren. Je verricht ook kwaliteitscontroles. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van voorraden en het coördineren van preventief onderhoud. Daarnaast bewaak je de hygiëne en veiligheid volgens de geldende GMP-, veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. Je werkt in een 5- ploegendienst.

Wat zoeken wij?
  • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO Niveau, bij voorkeur MBO Niveau 3, richting levensmiddelentechnologie, verpakkingstechnologie of procestechniek.
  • Sterke affiniteit en kennis van met PLC en beeldscherm gestuurde productiesystemen.
  • Je kunt goed samenwerken met anderen en je communiceert op een open en duidelijke wijze met je collega's.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor de kwaliteit van het product en een scherp oog voor veiligheid en hygiëne.
  • Je bent inventief en voelt je betrokken bij de gang van zaken binnen de afdeling en Abbott Zwolle, maar ook medeverantwoordelijk voor het resultaat.
  • Competenties waarover je beschikt: Aandacht voor kwaliteit, Flexibiliteit, Besluitvaardigheid, Teamspeler, Plannen en Organiseren.

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden jou een goed salaris. Ook krijg je van ons een Individueel Keuzebudget (IKB) met daarin een vakantietoeslag, 13e maand, bijzonder verlof en extra vakantiedagen.

Hoe solliciteer je?
Graag ontvangen wij je reactie als je interesse hebt in deze vacature, in werken bij Abbott en je herkent je zelf in het bovenstaande profiel.

Je kunt solliciteren met je CV en motivatie via de 'Solliciteer' button. Of neem contact op met Meltem Cakir via recruitment.netherlands@abbott.com. Graag ontvangen wij je reactie zo spoedig mogelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meltem Cakir, Senior Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Productie (Operators)
Branch(es) Farmaceutisch
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Meltem Cakir

Vestigingsplaats

Solliciteer