Abbott

Onderhoudstechnicus - Olst

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 11-07-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Olst Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris 30K-45K
Abbott zoekt een Onderhoudstechnicus op het gebied van onderhoud en storingen. Zorg jij voor een nog professioneler onderhoud van onze machines? Lees dan verder!

Onderhoudstechnicus

Abbott Biologicals Olst is wereldwijd verantwoordelijk voor het afvullen van Lactulose, de productie van hormoonpreparaten en het formuleren van Mebeverine. Daarnaast wordt op de vestiging het griepvaccin Influvac® afgevuld en vindt er contract manufacturing plaats. Voor deze producten geldt Abbott Biologicals in Olst als hét center of excellence.

Waar kom je te werken?
De afdeling Maintenance is verantwoordelijk voor het uitvoeren van gepland onderhoud en het oplossen van storingen aan de hightech productielijnen in Olst. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de elektrotechnische, mechanische en besturingswerkzaamheden om de kwaliteit en output van onze machines en installaties te garanderen en verbeteren. Ook werk je veel samen met twee werkvoorbereiders, operators van de productie, externe monteurs en (buiten)firma’s.

Wat ga je doen als onderhoudstechnicus?
Vanuit jouw ervaring weet ook je een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van het preventief Maintenance programma. Je denkt mee over structurele oplossingen voor complexe of regelmatig terugkerende storingen. Je blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied (elektro- en mechanische techniek, predicatief onderhoud). Je neemt deel aan (verbeter)projecten in een multidisciplinair team. Tot slot begeleid je externe monteurs: voortgang, tijdige oplevering, administratief afhandelen van opdrachten conform afspraken en planning.

Wat worden jouw taken en verantwoordelijkheden als onderhoudstechnicus?
 • Je neemt tijdige maatregelen als de planning niet gehaald wordt of als er zich onverwachte problemen voordoen, zo nodig in overleg met leidinggevende en/of anderen.
 • Je neemt structurele oplossingen voor complexe of regelmatig terugkerende storingen op meerdere technische disciplines.
 • Je bent verantwoordelijke voor de organisatie, werkverdeling en prioriteitstelling bij grote opdrachten.
 • Je houdt toezicht op voortgang en uitvoering; oplossen van knelpunten (wijziging prioriteiten, inschakeling meer menskracht).
 • Je bent verantwoordelijk voor de oplevering en administratieve afhandeling van opdrachten conform afspraken en planning.
 • Je maakt nadere afspraken maken over aanpassing van planning, prioriteiten of werkmethode n.a.v. problemen.
 • Je zorgt voor een goede administratieve afsluiting van werkopdrachten door verzameling en completering van alle gegevens.
 • Je zorgt voor een Lock Out Tag Out veiligheidsprocedure voor eigen werkzaamheden en voor derden.
 • Je houdt toezicht op voortgang, uitvoering en naleving van voorschriften zoals veiligheid, GMP en milieu.

Wat voor kennis en ervaring neem je mee?
 • Je hebt een afgeronde MBO4 opleiding richting Mechatronica, Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Werktuigbouwkunde of een verglijkbare studie.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als onderhoudstechnicus in (bij voorkeur) de voedingsmiddelenindustrie, farmacie of een direct vergelijkbare Industrie.
 • Je hebt ervaring of affiniteit met GMP.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal.
 • Je bent bereidt om in 5 ploegendienst te werken. Daarbij wordt een flexibele inzet verwacht naar hogere dan wel lagere ploegendienst.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Farmaceutisch
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Olst, Technicus, Storingsmonteur, Onderhoudsmonteur.

Contactgegevens

Contactpersoon Abbott .

Vestigingsplaats

Solliciteer