Abbott Established Pharmaceuticals in Olst

Jr. Production Engineer - Olst

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 04-09-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Olst Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform
Abbott Biologicals Olst is wereldwijd verantwoordelijk voor het afvullen van lactulose, de productie van hormoonpreparaten en het formuleren van Mebeverine. Daarnaast wordt op de vestiging het griepvaccin Influvac® afgevuld en vindt er contract manufacturing plaats. Voor deze producten geldt Abbott Biologicals in Olst als hét center of excellence. Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Jr Production Engineer

Waar kom je te werken?
Binnen onze fabriek en afdeling Sterile Products welke zich richt op het vullen en verpakken van injectables, waaronder het griepvaccin.

Wat ga je doen als Jr Production Engineer?
De Production Engineer is een belangrijke schakel tussen de operationele afdeling enerzijds en de supportafdelingen, zoals onder andere afdeling Maintenance en Technical support, anderzijds. De Production Engineer ondersteunt deze afdelingen proactief door in te spelen op procestechnische verbetertrajecten zowel correctief als preventief. Daarnaast speelt de Production Engineer een belangrijke rol in het verder optimaliseren van productieprocessen en aanverwante procesinstallaties.

Als Production Engineer draag je zorg voor een optimale performance m.b.t. kwaliteit, kwantiteit, efficiëncy, kosten en routing van de productieprocessen in één of meer productieafdelingen, rekening houdend met kwaliteits-, milieu-, veiligheids-, GMP/ISO en Arbo-eisen. Deze wordt hierin begeleid en ondersteund door de direct leidinggevende.

Wat worden je taken en verantwoordelijkheden als Jr Production Engineer?
 • Schakelfunctie tussen productie, maintenance en technical support ten einde de productieprocessen en aanverwante installaties technisch optimaal en efficiënt te laten verlopen.
 • Zorgen dat er op een veilige manier gewerkt kan worden met alle productieapparatuur en installaties en dat deze voldoen aan de hiervoor geldende richtlijnen.
 • Voert analyses uit met betrekking tot de technische beschikbaarheid van de productieprocessen en doet aan de hand van de analyseresultaten voorstellen tot verdere optimalisaties.
 • Ten einde op de hoogte te blijven van de overall performance van de productielijnen en daarnaast mogelijkheden tot verbetering te bespreken.
 • Je geeft ondersteuning en advies binnen de productieafdeling waar je werkt bij het oplossen van complexe technologische problemen.
 • Je schakelt wanneer nodig met toeleveranciers of andere afdelingen buiten onze vestiging in Olst.

Wat voor kennis en ervaring neem je mee?
 • Je hebt een technische HBO opleiding afgerond, b.v. richting werktuigbouwkunde, mechatronica, industriële automatisering of technische bedrijfskunde;
 • Je bent net afgestudeerd of hebt maximaal 2 jaar werkervaring binnen het vakgebied;
 • Je hebt een praktische en pragmatische instelling;
 • Je bent kritisch en pro-actief in je handelen;
 • Je beschikt over goede analytische vaardigheden;
 • Je bent communicatief sterk en werkt graag in teamverband;
 • Je beheerst de Engelse taal en hebt enige kennis van Duits;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Interesse
Solliciteren kan via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Farmaceutisch
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon . Abbott

Vestigingsplaats

Solliciteer