HEAD OF QUALITY ASSURANCE OPERATIONS/QUALIFIED PERSON.

Wij zijn op zoek naar een HEAD OF QUALITY ASSURANCE OPERATIONS/QUALIFIED PERSON. De vestiging waar je komt te werken ligt in het dorp Olst. Een prachtig dorp aan de Ijssel, in de buurt van Deventer, Zwolle en Apeldoorn, waar de huizen nog betaalbaar zijn. Daar zijn we met 500 mensen HET center of excellence voor het afvullen en verpakken van lactulose; het formuleren, tabletteren en verpakken van vaste toedieningsvormen en formuleren en vullen en verpakken van steriele producten waaronder Influenza-vaccin. Wij produceren deze producten voor meer dan 100 landen waaronder de US. Wij hebben de ambitie om als site, het beste kwaliteitssysteem te hebben en zodoende vanuit Quality onze bijdrage te blijven leveren aan goede producten en verdere groei van onze site. Jij kunt daaraan bijdragen als quality vertegenwoordiger van onze internationale productiesite, met een energieke houding, ambitie, focus en een quality- en compliance mind-set.

WAT GA JE DOEN ALS ONZE HEAD OF QUALITY ASSURANCE OPERATIONS/QP?

Aan jou de taak om jouw team van QP’s, QA-specialisten en officers aan te sturen, te ontwikkelen én de huidige processen te optimaliseren. Ook werk je nauw samen met én ben je onderdeel van het Quality Management team.

Je bent verantwoordelijk voor: Batch release, GMP-compliance op de site, beoordelen van afwijkingen, klachten en vertegenwoordiging van Quality bij change- processen én tijdige review en release volgens de vigerende dossiers en afspraken uit de QTA’s. Je bepaalt mede de site quality and compliance strategy en stelt prioriteiten in lijn met de site requirements en global strategy. En last but not least; Je vertegenwoordigt de site op Quality gebied bij audits en inspecties en in internationale projecten. In deze functie rapporteer je aan de site QA director.

WELKE KENNIS EN ERVARING NEEM JIJ MEE?

Aantoonbare ervaring binnen een kwaliteitsafdeling in de Farmacie, waarvan minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een gelijkwaardige functie. Je hebt een afgeronde WO studie Farmacie (of equivalent) en meerdere jaren ervaring als QP. Je bent in staat om onder tijdsdruk, zelfstandige kwaliteitsbesluiten te nemen. Wat wij ook graag zien is de kennis van relevante wet- en regelgeving (GMP, EU, US en Emerging markets). Je bent vernieuwend, opbouwend, empatisch, sterk in samenwerken, gestructureerd en resultaatgericht. Onze ideale kandidaat ;
  • Heeft een proactieve en open werkhouding.
  • Is communicatief sterk en schakelt makkelijk met diverse afdelingen en niveaus binnen onze Internationale organisatie.
  • Heeft een operationele, tactische en strategische visie op kwaliteit-en compliance verbeteringen.
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend.
  • Is fulltime beschikbaar.

WAT KRIJG JIJ VAN ONS?

Een carrière die niet het eindstation is binnen Abbott. Doorgroeien staat bij ons hoog in het vaandel en wij investeren daarin. Je kan rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget (IKB), reiskosten en een positieve werksfeer. Wil je meer weten over Abbott? Klik dan op de link; https://www.nl.abbott/about-us.html

SOLLICITEREN?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je cv en motivatie via de 'Solliciteer' button. Wil je inhoudelijk meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze QA Director, Stefan Krone via stefan.krone@abbott.com

Een Assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces en we vragen om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Learn more at www.abbottcareers.com

Connect with us:

An equal opportunity employer (EOE Minorities/Females/Protected Veterans/Disabled), Abbott welcomes and encourages diversity in our workforce.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
04-11-2019
Standplaats
Olst
Opleidingsniveau
Master / Postdoctoraal
Salaris
Marktconform salaris
Trefwoorden
.
Branche
Chemische
Provincie
Overijssel
Trefwoorden
.