Abbott Laboratories

2 Operators voor de Liquid Retort Verpakkingslijn - Zwolle

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 27-02-2018 Functiecategorie Productie (Operators)
Standplaats Zwolle Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform
Abbott Laboratories Zwolle produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiënt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevity®, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosure®, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen. Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories op zoek naar:

2 OPERATORS VOOR DE LIQUID RETORT VERPAKKINGSLIJN

De afdeling Liquid Retort Verpakken vult batchgewijs blikken met vloeibare producten. Vervolgens worden de blikken verpakt en verscheept naar onze klanten. De afdeling Liquid Retort Verpakken is het laatste proces van halffabrikaat naar finished product. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het bewaken en controleren van het productieproces en de specificiates, zonodig ingrijpen en/of bijsturen, uitvoer van eerste lijn onderhoud en het schoonhouden van de apparatuur en de werkplek, volgens de geldende voorschriften. Voor de afdeling Liquid Retort Verpakken zoeken wij een collega Operators die bereid zijn in een 3-ploegendienst te werken.

WAT WORDEN JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?
Je ziet als Liquid Retort Verpakkingsoperator toe op het optimaal en efficiënt functioneren van het gehele verpakkingsproces. Je komt met verbeteringsvoorstellen om de prestaties van de apparatuur en omgevingsfactoren te verbeteren. Je verricht ook kwaliteitscontroles. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van voorraden en het coördineren van preventief onderhoud. Daarnaast bewaak je de hygiëne en veiligheid volgens de geldende GMP-, veiligheids- en bedrijfsvoorschriften.

WAT ZOEKEN WIJ?
  • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO 3 niveau bij voorkeur levenmiddelentechnologie. Ook staan wij open voor jonge starters met een MBO- niveau 4 opleiding bij voorkeur richting levensmiddelentechnologie, verpakkingstechnologie of procestechniek.
  • Sterke affiniteit en kennis van met PLC en beeldscherm gestuurde productiesystemen.
  • Je kunt goed samenwerken met anderen en je communiceert op een open en duidelijke wijze met je collega's.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor de kwaliteit van het product en een scherp oog voor veiligheid en hygiëne.
  • Je bent inventief en voelt je betrokken bij de gang van zaken binnen de afdeling en Abbott Zwolle, maar ook medeverantwoordelijk voor het resultaat.
  • Competenties waarover je beschikt: Resultaatgericht, Bouwen, Anticiperen, Innovatief, Visie en Strategie.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou een goed salaris. Ook krijg je van ons een Individueel Keuzebudget (IKB) met daarin een vakantietoeslag, 13e maand, bijzonder verlof en extra vakantiedagen.

Hoe solliciteer je?
Graag ontvangen wij je reactie als je interesse hebt in deze vacature, in werken bij Abbott en je herkent je zelf in het bovenstaande profiel.

Je kunt solliciteren met je CV en motivatie via de ''Solliciteer'' button.  Graag ontvangen wij je reactie zo spoedig mogelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meltem Cakir, Senior Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Productie (Operators)
Branch(es) Farmaceutisch
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Zwolle, Operator verpakkingslijn.

Contactgegevens

Contactpersoon Meltem Cakir
Telefoon 06-11093802

Vestigingsplaats

Solliciteer